Geschenkverpakkingen | Jongeneel Verpakking voor uw geschenk!

Geschenkverpakkingen | Uw klanten en relaties voorzien van een leuk cadeau of uw collega’s in het zonnetje zetten? Voor de leukste geschenkverpakkingen kunt u terecht bij Jongeneel Verpakking. Doordat wij een breed assortiment hebben, is er altijd wel een verpakking die aan uw wensen voldoet. Wij zijn ervan overtuigd dat onze verpakkingen u producten aantrekkelijker maakt. Via onze webshop kunt u verschillende geschenkverpakkingen bestellen zoals o.a. bierverpakkingen, etiketten, manden, wijnverpakkingen en opvulmaterialen. Een cadeau of geschenk wordt nog mooier met Jongeneel Verpakking!

 

Een mooie geschenkverpakking maakt uw geschenk net wat mooier

Jongeneel Verpakking is een totaalleverancier voor geschenkverpakkingen. Voor o.a. webshops, winkels en B2B-bedrijven hebben wij verpakkingen. Of het nu gaat om praktische verpakking als verzendzakken of opvallende bedrukte dozen, Jongeneel Verpakking levert u een geschenkverpakking die het beste voor u werkt. Ook worden onze geschenkverpakkingen in de december maand vaak gebruikt als kerstpakketten-verpakkingen. Ofwel, het ultieme bewijs dat onze verpakkingen zowel praktisch als mooi zijn!

 

De webshop van Jongeneel Verpakking is zo ingericht dat u gemakkelijk het assortiment kunt bekijken en door middel van duidelijke foto’s en productspecificaties een duidelijk beeld krijgt van de geschenkverpakking. In ons ruime assortiment vindt u allerlei soorten en maten geschenkverpakkingen. Daarnaast kunt u ook verschillende soorten vulmaterialen vinden. Vulmateriaal is voor veel verpakkingen en of producten onmisbaar. Hiermee vult u het pakket op, zodat er tijdens het transport geen verschuiving plaatsvindt. Het verpakkingsmateriaal van Jongeneel Verpakking geeft u producten een meerwaarde. Daarnaast zorgen de verpakkingen ervoor dat de inhoud (uw product) veiliger kan worden verzonden.

 

Meer informatie | Advies op maat

Vrijwel alle wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking kunnen wij invulling geven. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche en kunnen u hierdoor op maat adviseren.

 

 

Categorieën

 

Bierverpakkingen | DozenEtikettenFolieGeschenkverpakkingCadeau deco en strikkenKadopapierLintenMandenOpvulmateriaalPapierWijnverpakkingenZakken

  

 

CONTACT