Moederdag cadeaus

Moederdag is een speciale dag en voor veel mensen een mooie gelegenheid om hun moeder in het zonnetje te zetten. Dat kan zijn door middel van een mooi gebaar zoals bijvoorbeeld een cadeau. Hiermee kan je haar laten weten hoeveel ze betekent. Wij hebben bij Jongeneel Verpakkingen tal van opties voor Moederdag cadeaus die uw klanten kunnen kopen of om de cadeaus te verpakken.

Verschillende verpakkingen

In ons assortiment zijn een tal van cadeaus om te geven. Van verschillende vrolijke mokken, tot verschillende spellen, picknickmanden en strandtassen. Kortom, een breed en divers assortiment om aan te bieden in uw winkel of etalage voor zowel Moederdag als bijvoorbeeld Valentijnsdag. Naast de verschillende Moederdag cadeaus die wij aanbieden hebben we ook verpakkingen om het geschenk compleet te maken. Zo hebben wij diverse tasjes in verschillende maten, kleuren met of zonder venster. In het assortiment zitten ook diverse rollen cadeaupapier met verschillende prints. Bent u geïnteresseerd in andere soorten verpakkingen? Dan hebben we ook andere mogelijkheden met betrekking tot webshop verpakkingen.

Moederdag cadeaus bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende opties voor Moederdag cadeaus hebben wij een groot assortiment aan overige producten voor in uw winkel of etalage, neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en 31 (0) 182 555 050.

Tip: Neem een kijkje in ons assortiment zodat u alle benodigde artikelen heeft voor een efficiënt en effectief verkoopproces!