Kadopapier | Jongeneel Verpakkingen

Bij Jongeneel Verpakkingen vindt u een uitgebreid assortiment aan kadopapier en alles om een kado te versieren.  Van sierlinten tot plakband, van kerstprintjes voor kadootjes voor onder de kerstboom tot hartenprintjes voor geschenkverpakkingen voor Valentijnsdag. Maar ook voor het bestellen van bijvoorbeeld tape, dozen en enveloppen bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar traditionele verpakkingen of hippe verpakkingen, als groothandel hebben wij alles op voorraad.

 

Het assortiment kadoverpakkingen van Jongeneel bestaat uit onder andere uit verpakkingsproducten voor de webwinkel en de kadowinkel. Zo vindt u in ons assortiment verschillende soorten afrolapparaten (snijapparaat). Ook losse onderdelen van een snijapparaat kunt u vinden in het assortiment. Indien u op zoek bent naar kadopapier heeft u een ruime keuze. Formaten zijn verkrijgbaar in 20 cm, 30 cm, 40 cm en 5 0cm. Ook heeft u keuze uit verschillende  thema’s waaronder: Kerstpapier, Sintpapier en Valentijnpapier.

 

Voordelen van kadopapier bij Jongeneel Verpakkingen

Als je graag wat meer kleur wilt geven aan een kado dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als groothandel willen wij onze klanten zo goed mogelijk helpen. We geven je graag advies om de beste keuze te kunnen maken. Verder zijn er nog meer voordelen die je ervaart bij Jongeneel Verpakkingen.  

  • Een groot assortiment beschikbaar in verschillende kleuren en formaten
  • We bieden kadopapier aan voor verschillende gelegenheden
  • Wij hebben een uitgebreid assortiment linten en strikken passend bij onze kadopapier dessins

 

Meer informatie | Advies op maat

Bij Jongeneel Verpakkingen zijn wij gepassioneerd en willen we u de beste producten en service bieden. Op vrijwel alle wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking kunnen wij invulling geven. Kunt u toch net niet vinden wat u zoekt qua kleur, formaat of ontwerp? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met kadopapier  en kunnen u hierdoor op maat adviseren. Neem contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.