Manden assortiment

Jongeneel Verpakkingen heeft een erg uitgebreid assortiment. Denk bijvoorbeeld aan boodschappenmanden, picknickmanden, houten mandjes, bamboe mandjes, haardmanden en nog veel meer. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte mand.

Ook zijn de manden beschikbaar in verschillende vormen. Zo zijn er rechthoekige, ovale, ronde en vierkante manden. Verder zijn er ook verschillende materialen waarvan de manden zijn gemaakt. We hebben mandjes van bamboe, hout, kunststof, katoen, metaal en meer.

Gebruik van de mand

Manieren waarop je een mand kan gebruiken is door een pakket samen te stellen dat je in de mand kan aanbieden. Zo kunnen er kerstpakketten, geschenkpakketten en meer worden opgesteld met een mand. Ook kun je een bijvoorbeeld het bamboe mandje als fruitmand gebruiken of de metalen mand als haardhoutmand. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een mand voor gebruiken.

Speciale manden

Er zijn ook een aantal bijzondere manden in ons assortiment te vinden. Een daarvan is de picknick mand. Deze mand komt namelijk samen met 2 borden, messen, lepels, vorken, wijnglazen, een flesopener, peper en zoutflesjes. Ook fungeert deze mand als koeltas, aangezien de mand isolatiemateriaal bevat houdt het de temperatuur laag.

Jongeneel Verpakkingen

Wij van Jongeneel Verpakkingen zijn al sinds 1893 actief. Ons doel is het verzorgen van een mooie uitstraling van ieder product. Als groothandel zorgen wij ervoor dat de klant haar producten op voorraad kan houden. Naast gewone verpakkingen specialiseert Jongeneel zich ook in geschenkverpakkingen en luxe verpakkingen om een compleet assortiment aan te kunnen bieden.

Contact opnemen met Jongeneel Verpakkingen

Wanneer u vragen heeft over onze producten kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Verder is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Al onze contactgegevens zijn aanwezig op de website.