Hardcover 35 recepten
Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread. De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto.Dip ze!
Het hout voor het verwerken van deze kisten komt uit Scandinavië. Het wordt geproduceerd in zogenaamde productiebossen.
In deze productiebossen wordt meer aangeplant dan gekapt. Hierdoor wordt er geen roofbouw gepleegd op onze grondstoffen. De productiebossen leveren door de omzetting van CO2 in zuurstof zelfs een bijdrage aan een schoner milieu. Bovendien heeft de bosaanplant een recreatieve functie.
Door uitgekiende productieprocessen en optimale recycling wordt nauwelijks een aanslag gedaan op fossiele grondstoffen.
Hout, op deze manier gebruikt, is een buitengewoon milieuvriendelijk materiaal.