Paas decoratie

Pasen is een tijd van vreugde en viering, en wat is een betere manier om het voorjaar te vieren dan door je huis of tuin te decoreren met prachtige paas decoratie? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan paas decoraties, van kleurrijke boeketten en diverse picknickmanden tot verschillende verpakkingsmogelijkheden voor deze tijd van het jaar. Ideaal om het assortiment van uw winkel mee aan te vullen en om aan uw klanten aan te bieden.

Onze mogelijkheden

Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of iets moderns, we hebben de perfecte paas decoratie voor elke stijl en elk budget voor in uw winkel. Onze paas versieringen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een tijdloos ontwerp. Dit zorgt ervoor dat je elk jaar weer kunt genieten van de vrolijke kleuren en mogelijkheden uit ons assortiment.

Daarnaast bieden wij ook diverse mogelijkheden aan wat betreft paas verpakking. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kadozakken, pakketdozen in verschillende maten, brievenbusdozen en een breed scala aan mandjes om artikelen te verpakken.

Paas decoratie kopen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer u voor €275 euro aan producten besteld, krijgt u gratis verzending in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast paas decoratie hebben wij een groot assortiment aan overige producten voor in uw winkel of etalage, neem daarvoor een kijkje op onze website. U kunt fysiek met ons contact opnemen in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en 31 (0) 182 555 050.

Tip: Neem een kijkje in ons assortiment zodat u alle benodigde artikelen heeft voor een efficiënt en effectief verkoopproces!