Spataro Chocolaterie & Patisserie

Uitstraling, exclusiviteit en herkenbaarheid. Drie belangrijke aspecten om zich te onderscheiden in de markt. Dat is wat ik nodig heb, vertelden ook Menno en Gerolt, toen ze contact met ons opnamen met het verzoek om samen met hen een nieuwe verpakkingslijn te ontwikkelen.

Menno Spataro, één van de toppatissiers van Nederland, heeft onlangs de deuren geopend van zijn nieuwe winkel in Hoorn. Een fantastische winkel met heerlijke producten die vooral professionaliteit en kwaliteit uitstraalt. Natuurlijk spelen onze verpakkingen hierbij ook een belangrijke rol.

Begin dit jaar zijn we gezamenlijk het traject gestart door de vele ideeën uit te werken tot een concreet verpakkingsconcept. Belangrijk hierbij zijn vormgeving, materiaalkeuze en natuurlijk de gewenste huisstijl. Dit heeft geleid tot verschillende verpakkingslijnen voor de diverse producten. Van alle verpakkingen wordt, voordat de productie start, een model gemaakt ter goedkeuring. Dit geeft de klant een realistisch beeld, de mogelijkheid tot controle en eventuele aanpassingen.

Duidelijke communicatie, kwaliteit en professionaliteit hebben opnieuw geleid tot fantastische verpakkingen. Een resultaat om trots op te zijn!

Wilt u ook graag voor uw producten een eigen verpakkingslijn ontwikkelen, of is uw huidige verpakkingsconcept aan een frisse ‘restyle’ toe, laat het mij weten. Ik kom graag naar u toe.

Robert Teunissen | + 31 (0) 6 82 32 02 44 | rt@jongeneelverpakking.nl | www.jongeneelverpakking.nl