Take away bakken – Jongeneel verpakkingen

Bij Jongeneel verpakking vindt u een uitgebreid assortiment aan take away bakken, bekers, borden, schalen, dozen en tassen. Op deze manier kunnen er veel verschillende etenswaren worden vervoerd. Aangezien er product specifieke  bakken zijn voor meeneem maaltijden is er een verpakking beschikbaar voor alle soorten eten. Zo kunt u denken aan maaltijd salades, pasta’s, sushi, wraps en nog veel meer. 

De producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u de bestellingen op een nette manier kan afleveren bij de klant. Verder houdt de verpakking het eten warm. U wilt natuurlijk niet dat er mensen gaan klagen dat het eten koud is.

Take away bakken voor een eerlijke prijs

Bij Jongeneel verpakkingen kunt u als onderneming take away bakken afnemen bij ons. Als groothandel leveren wij alleen producten in aan B2B klanten. Dit zorgt er wel voor dat de prijzen heel erg aantrekkelijk zijn.

Take away bakken en meer

Naast de take away bakken hebben wij nog veel meer verschillende producten op onze webshop beschikbaar. Neem gerust een kijkje en wellicht vindt u nog meer producten die handig zijn voor in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan bestek, borden, bekers, rietjes, servetten, etc.

Contact opnemen met Jongeneel Verpakkingen

Wanneer u vragen hebt over onze producten kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website.

Jongeneel Verpakkingen

Wij van Jongeneel Verpakkingen zijn al sinds 1893 actief. Ons doel is het verzorgen van een mooie uitstraling van ieder product. Als groothandel zorgen wij ervoor dat de klant haar producten op voorraad kan houden. Naast gewone verpakkingen specialiseert Jongeneel zich ook in geschenkverpakkingen en luxe verpakkingen om een compleet assortiment aan te kunnen bieden.